Publicado el 2 comentarios

Sofà de tela marro

Característiques:

  • Marró.
  • Sofà.
  • te vuit potes.
  • estil vintage.
  • reposabrasos.
  • comode
  • economic
  • avia

Que es un sofa?

El sofà és un moble destinat a seure dues o més persones, col·locat usualment a les sales d’estar de les cases. Acostuma a constar d’una estructura rígida de fusta o metall i folres de tela suau amb coixins. Aquest tipus de seient és l’evolució del triclinium romà i es distingeix de la butaca, que és per a una sola persona i de la cadira, més petita i amb menys confort. Es va generalitzar a partir de la revolució industrial.

Es troben generalment en el rebedor o el saló i/o la sala de la casa. Un seient d’aquest clàssic consta d’una estructura de fusta folrada de tela i embuatada en algunes zones (per exemple, en els reposabraços ). A ella s’afegeixen coixins de diversos farciments que conformen el seient i el respatller. Els sofàs es comercialitzen en una gran varietat de teixits i en cuir així com en molt diversos dissenys.Entre els tipus més habituals destaquen els de dos i tres seients i el cantoner.

Un sofà típic acull a dos a tres persones i té reposabraços a banda i banda. Existeixen alguns mobles similars al aquest seient: els més populars inclouen el divan, la chaise longue, el canapè o l’otomana. També, per estalviar espai, alguns s’obren per formar un llit com és el cas d’aquest sofallit o el futon.

Historia.

El sofà era originalment el tron dels àrabs i egipcis la seva existència està constatada ja en l’antiguitat. En la societat romana el sofà es trobava en el menjador, conegut com a triclinum. Tres sofàs eren col·locats al voltant d’una taula baixa i els homes descansaven mentre menjaven (encara que les dones s’asseien en cadires convencionals)

Si vols un altre tipus de sofa visita Sofa de cuir negre

2 comentarios en “Sofà de tela marro

  1. Hem va arribar ahir i estic molt content

  2. PD: Willy Gonzalez es molt bon treballador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *