Publicado el 2 comentarios

Sofa de cuir negre familiar

Característiques:

  • De color negre
  • Sofá
  • Reposa caps
  • Comode
  • Economic
  • modern
  • familiar

Que es un sofà?

El sofà és un moble destinat a seure dues o més persones, col·locat usualment a les sales d’estar de les cases. Acostuma a constar d’una estructura rígida de fusta o metall i folres de tela suau amb coixins. Aquest tipus de seient és l’evolució del triclinium romà i es distingeix de la butaca, que és per a una sola persona i de la cadira, més petita i amb menys confort. Es va generalitzar a partir de la revolució industrial.

Es troben generalment en el rebedor o el saló i/o la sala de la casa. Un seient d’aquest clàssic consta d’una estructura de fusta folrada de tela i embuatada en algunes zones (per exemple, en els reposabraços ). A ella s’afegeixen coixins de diversos farciments que conformen el seient i el respatller. Els sofàs es comercialitzen en una gran varietat de teixits i en cuir així com en molt diversos dissenys.Entre els tipus més habituals destaquen els de dos i tres seients i el cantoner.

Un sofà típic acull a dos a tres persones i té reposabraços a banda i banda. Existeixen alguns mobles similars al aquest seient: els més populars inclouen el divan, la chaise longue, el canapè o l’otomana. També, per estalviar espai, alguns s’obren per formar un llit com és el cas d’aquest sofallit o el futon.

Historia.

El sofà era originalment el tron dels àrabs i egipcis la seva existència està constatada ja en l’antiguitat. En la societat romana el sofà es trobava en el menjador, conegut com a triclinum. Tres sofàs eren col·locats al voltant d’una taula baixa i els homes descansaven mentre menjaven (encara que les dones s’asseien en cadires convencionals)

Si vols una botaca clica AQUI i si vols un altre sofa d’un estil diferent clica AQUI

2 comentarios en “Sofa de cuir negre familiar

  1. Bon dia, m’agrada molt el sofa, mol comode, a més, esta compos per un material que reforça la suabitat del cuir.

    1. Estic d’acord

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *